Daca cititi doar titlul acestui articol, poate nu va trezeste interesul. Dar daca va spun ca este vorba despre o Pizza Roulette? Nu ati auzit pana acum? Nu este nimic. Va spun eu despre ce este vorba.

Pizza Roulette este un nou tip de provocare, lansat de oliviera.ro. Iti inviti sa spunem prietenii la meci in sufragerie. Profiti de ocazie ca iubi este plecata la o petrecere in pijamale inainte de nunta unei prietene din copilarie. Comanzi o pizza, 2-3, hai cate vrei. Elementul surpriza este faptul ca o felie din cutie este foarte picanta. Puneti un telefon, tableta sau camera de filmat intr-o pozitie buna, in asa fel sa se vada reactiile tuturor. Invartiti cutia si fiecare isi alege o felie. Daca reusiti sa imortalizati reactia celui care a primit felia foarte picanta, faceti poze si le postati pe Facebook sau Instagram cu hashtagul #PizzaPartyOliviera. Ai ocazia de a câștiga premii iuți și interesante. Dacă vrei să vezi cum se joacă Pizza Roulette uită-te la clipul de mai jos:

 

Daca ar fi sa imi aleg parteneri pentru o repriza de Pizza Roulette, mi-ar place sa provoc pe Domnul Roz si Comentator Amator. Fiecare are acel ceva diferit, care te face sa le citesti creatiile. Daca nimereste Domnul Roz felia iute, cu siguranta va transmite si in textele lui acea iuteala, de nu iti mai trebuie sa citesti 50 de umbre. Acele detalii care erau dinainte destul de picante, acum vor face sa sara lenjeria intima numaidecat. Pe Comentator Amator, dupa ce a mancat acea felie foarte picanta, l-as pune sa faca un interviu cu mai marele tarii. Poate reuseste sa il faca sa vorbeasca mai rapid. Cu siguranta ii va face cuvintele salata si salata ungureasca. Ba nu, asortata, ca sa ramanem in peisaj autohton cu mancarea. Poate o salata de muraturi. 

Revenind la provocarea noastra, intra pe oliviera.ro, alege locatia ta, pizzeria preferata si comanda Pizza Roulette. Posteaza reactiile si poti primii premii interesante din partea oliviera.ro si foarteiute.ro. pizza