Adio SB, acum am si eu voie la calculator. 😀 De fapt si-a luat nevasta laptop. In rate, da l-a luat. Acum parca mai am si eu voie sa umblu pe www-ul atat de inaccesibil in ultima vreme.

     Ultimul mail primit, ma anunta ca Blogal Initiative aniverseaza 6 ani. Eu ii stiu de putin timp. Sa fie poate 3 luni? Am scris cateva texte pentru campaniile lor si pot sa ma declar multumit de rezultat. Am primit un voucher cadou in valoare de 100 de lei in campania de testare a companiei Flanco. Pot spune ca acela a fost cadoul meu de Craciun. Bine, hai si voucherul sotiei, deci produse de 200 de lei de la Fanco 😛 . Ce mi-am luat? Scule. M-am mutat in casa noua si nu am ciocan, surubelnita, ruleta si inca cateva „nimicuri” masculine 😀 .

     O campanie care mi-a placut foarte mult, a fost Regata Marilor Veliere. O tema interesanta abordata in texte? Pai sa fie cea cu timpul petrecut acasa.  Comunitate de bloggeri? Exista, dar eu sunt prea lenes sa ma implic in ea. Prea comod sa scriu la toate campaniile. Stiu, va intrebati ce caut pe aici… Incerc sa descopar acea parte fascinanta care imi tine nevasta ventuza de calculator atunci cand nu se ocupa de copii. Inca nu am reusit, dar sunt perseverent.
Blogal Initiative consider va este acel ceva necesar blogosferei care este din ce in ce mai efervescenta, creativa si impulsiva si recunoscuta ca tester „autorizat”.

    Le urez la multi ani lor, mie, tie, tuturor celor care scriu de placere.

P.S. bafta la scoala din septembrie. Te asteapta Clasa Zero 😛