Ieri am experimentat prima plimbare cu gemenii singur 😛 . Fuse uau 😀 . Parca se aseamana cu plimbatul carutului de cumparaturi in supermarket 🙂 . BA NU! Nu se compara cu nimic. Singura asemanare este faptul ca au maner si roti si gata. Nu iti plang sau dau din picioare cumparaturile. Dar parca in supermarket nu te fixeaza nimeni cu privirea pe tine sau continutul carutului tau. Pe strada, caruciorul este privit in prima fata ca „imeeeens”, apoi cei care trec pe langa tine se apleaca spre interior sa vada ei ce „curiozitate” ai tu acolo. Apoi…. urmeaza intrebarea „Baietel si fetita?” , nelipsita ” Sunt hraniti la san?” si ultima, dar nu cea din urma ” Este greu cu doi?” Si ma apuc sa raspund : ” Sunt doi baieti doamna. Mananca la biberon. Da, este greu cu doi!” Cum aude lumea de beberon, parca zici ca ii pici cu ceara. „Nu a vrut mama sa le dea san? Pacat domne, pacat.”

     Si ca sa nu provoci polemici cu restul populatiei care nu au avut gemeni, tripleti sau mai multi de 2 copii odata, te duuuuuuuuuuuuuuuuci… la plimbare mai departe si aproape ca saluti persoana cu intrebarea.

     Mai rar, dar se intampla, mai dai de oameni care au gemeni sau au frati gemeni. Recent, in Piata Rahova, o doamna destul de pensionara :P, a spus glumind ca stie ce „usor”este cu doi odata si ne-a urat sanatate si rabdare.

    Si nu pot sa nu mentionez una din plimbarile sotiei, deasemenea si ea singura cu copiii, cand o alta mamica cu gemeni a trecut pe langa ea cu caruciorul si zambind a salutat in felul urmator: „SA NE TRAIASCA COPIII 😀 <3! „

    Da, este frumos sa mergi la plimbare cu gemenii, dar va rog eu frumos,

NU VA MAI UITATI INSISTENT LA EI CA LA CIUDATENII!

NU MAI INTREBATI DACA SUNT BAIAT SI FATA, CHIAR NU VEDETI DIFERENTA?

SI VA MAI ROG SA NU PARCATI PE TROTUARE, CARUTUL MEU DE 2 COPII ORI 4 ORI MAI MARI, NU ARE LOC PE CANTUL BORDURII!